Relaktasi

Boleh ke mommy share pengalaman relaktasi? Anak sy dah 2 bulan, dari lahir boleh katakan anak sy fully minum fm, sekarang sy dalam usaha untuk adakan susu semula. Tapi kadang kadang terlajak waktu pam, kadang kadang rasa down sebab bila pam, pam angin je, susu kadang setitik jee keluar.

1 Balas

try pakai medela supplemental nursing system..hisapan baby lg cepat adakan susu..buat sementara ni isi fm dlm bekas tu..

1y ago

kalau anak nipple confuse agak payah la kan? sy terpikir jugak untuk try sns ni, tapi sebab anak nipple confuse, takut dia taknak isap jugak