Bayi baru lahir

#firstmom Boleh ke baby susu badan sekali susu lagtogen. Sebab.. susu badan saya ada tapi puting susu tu tiada. Saya hanya pam saja. Kadang tak sempat baby nak susu. Sbb pam lama sangat. terpaksa buat susu botol untk dia

3 Balas

Maksud sis, bagi susu badan, dalam masa sama bagi juga susu formula la kan? Bukan campur dedua dalam 1 botol kan? Boleh je sis. Saya dulu pun anak prolong jaundice, saya pun mix kan susu badan & formula sejam sekali gilir2. Jam pertama bagi susu badan. Pastu lepas sejam bagi formula pulak.

sekali tu mcm mna sis?campurkan ke?klu cmpur xboleh.boleh pam tuk timbul kn puting susu sis..sy buat cmtu la, alhamdulillah dpt susu kn bby

xbole sekalikan..