Urus Rumah Tangga Dengan Berjaya.

Boleh ke manusia jadi robot? Haha. Semua kerja i buat sendiri termasuk kerja adek beradik ipar i. Anak pun i jaga sendiri. Macam mana nak handle tu?

5 Balas

Kalau sist happy bwt semua krja tu..depent on sist la...tpi kalau smua krja tu bwt sist rasa trtekan skit...dan bwt sist trbeban lagi2 krja yg sptutnya org lain bwt..better kurang2 kan lah sist...bukan apa..kdang kalau kita bntu org tu bleh jga..dpt phala..tpi kalau krja tu kita dah slalu tlong...org yg sptutnya handle krja tu akan rsa goyang kaki je sbab ada yg tlong bwtkan...better bwt krja yg perlu dan pnting shja ye..demi kshtan sist jga..☺☺