concern

Haii mummys. Anak i umur 8 bulan.. i nak tanya mummys , macam mana nak handle anak susah makan ubat? Anak i first time suap ubat , dia okay .. then second time.. dia pandai sembur balik ubat tu..

1 Balas

Kalau jenis susah makan ubat, kena pegang kaki tangan dia. Saya picit hidung, dia tak boleh nafas kan, nanti dia telan ubat tu sebab nak bernafas. Tapi kesian la nangis nangis em

5y ago

😩 dah try cara ni sis.. still tak boleh.. ya Allah memang payah sungguh dia nak telan ubat..