6w 3d

Boleh ke makan mee sedap?

4 Balas

Sy makan je...xsemua makanan segera tu xelok...dktr pakar pemakanan kata boleh makan..campur sayur dan bijirin..cuma pastikan masak sempurna xnak mentah2...banyakkan makan buah..minum air putih...sblm makan doa pada Allah..jadikanlah makanan ini berkhasiat utk sy dan baby..insyallah Allah dengar doa kita..positif je..makan berpada2.

4y ago

Aah btul tu sbb baby just ambik nutrition baik je dr body kita .

Boleh tinggalkan dah makanan2 yang tak sihat macam mee segera ni. Kalau teringin sangat, boleh makan tapi sekadar untuk merasa dan sekadar untuk lepas kat tekak je.

Instant food tak bagus utk kandungan sis

Sya mkn jer tapi tak selalu