pregnant??

Saya period 30/4 - 6/5...6/5 tu pagi ada drh pastu ptg xda sdh..ada bersama dgn suami lepas da make sure drh da btl2 xda tapi suami lepas luar..8/5 subuh bersama suami, suami lepas dlm..ada kemungkinan ka akan pregnant??saya dulu anak pertama lepas jak kahwin trs pregnant bunting pelamin ..anak kami da nak masuk 6bln so ni first time bersama lepas beranak enam bulan lepas..rasanya akan lekat ka anak kedua yaa???sapa ada pengalaman mcm saya blh share???saya ty bkn sbb xready nak anak kedua..saya ty sbb saya nak tau..

2 Balas

selalu waktu subur awak ble? klu tu waktu subur awak, high chance utk pregnant..

12mo ago

saya haid mmg tratur

Tak pasti. Kena tunggu delay period cycle awak. Awak rancang macam mana?

12mo ago

saya sbnrnya xda rasa nak merancang sbb saya da 30an so saya kira sblm 35 keatas la nak pregnant n ada anak kedua ka ketiga begitu