nak tanya ibu2 mengandung.. sape yg pernah alami sakit perut mcm senggugut tu. tpi dalam keadaan pregnant..

Boleh bgi penjelasan dop?

7 Balas

Sakit ari-ari ketika hamil memang normal. Ini panduan lengkap tentangnya. Semoga bermanfaat :) https://my.theasianparent.com/sakit-ari-ari-ketika-hamil

Sy masa awal2 1st trimester mmg rasa mcm senggugut..doc ckp sbb rahim tgh nk mbesar..alhamdulillah skang dh nk masuk 6 bln

Sye sis.. Bru 6 minggu skrg.. Tp x kerap.. Cuma ada skit perut.. Bile tngk kt spender x de darah.. Sye fikir positif dlu sis.

5y ago

Beby nak membesar tu mummy normal tu

Byk tanda kalau jadi cmtu. Bole jadi uterus tengah nak extend ke. Bole jd negatif jgk. Ape2 pun, refer doktor ya.

Pregnant berapa bulan sis? Klu dah hujung2 itu tanda nak bersalin jg tu

5y ago

Sy pn tgh rasa skrg. Kdg sakit kat ari2. Takut gugur ad tkut jngkitan pn ada. Tpi ad bce jgk tnda rahim nk mbesar. Nw 13mggu lbh

Pergi clinic check cepat2.. Jangan tangguh. Take care

Kalau pregnant tu mcn nk bersalin