Baby susah buang air

Boleh bantu saya tak....anak sy berumur 3bln...dia susah buang air besar...dia minum susu ibu n sehari 2 3 kali ja minum susu formula....mcm mana sy nak buat ya...nak kata sebab susu formula tak pasti sebab dia kentut n perut tak kembung...ada yg bleh bantu sy

1 Balas

Sama , better tukar susu formula tu Kadang2 susu tu tak sesuai dengan anak kita Tapi kalau awak menyusu badan , normal sebab baby menyerap sepenuhnya susu dan jd isi badan Anak saya dia pernah tak berak 3hari macam tu Apa2 pun better g klinik kalau ada tanda2 yang buat baby nampak sakit