Anak Tak Berak

Hi nak tanya,anak saya baru 3 bulan n minum susu formula sekali je sehari sebab nak ajar dia minum susu botol supaya senang saya nak kerja n tinggalkan dia dengan pengasuh.Tapi dah 3 hari dia tak berak. Tak apa ke?Perut dia langsung tak kembung n dah sapu jugak minyak telon sambil urut perut.

1 Balas

Susu formula baby tak berak lebih dari seminggu ye kena risau. Susu ape sis bg?

1w ago

Kalau lebih seminggu refer doctor atau tukar susu mybe tak suai. Buat urutan iloveyou & exercise cycling dkt baby