Susu Ibu Mengandung

Boleh bantu saya, susu ibu mengandung yang jenama mana paling okay? Infapro okay x

1 Balas

Semua susu ada kebaikan tersendiri. Ada yg kata anmum ok, tp doc x suggestkan sebb gula tinggi. Ada kata frisomum ok. Pada sya ikot mana tekak boleh telan. Saya minum HL, fearnleaf, dutchlady, farmfresh. Tukar2 ikot selera tekak. Tp susu untuk ibu mengandung sya x boleh terima. Kene try n error. Saya masa mula2 mengandung beli susu yg khas preggy. Tp syg x boleh nk telan langsung.

5y ago

Wc. 😍