susu untuk ibu mengandung

Patut ke saya minum susu untuk ibu mengandung? Brand apa yang okay

13 Balas

Susu ape2 pn boleh klau ade mslh kncing manis better avoid susu yg mngandungi gula yg tggi.. sy mnum susu kotak nestle low fat tu je..awal2 je mnum anmum..sbg tmbhan sy amik tblet calcium

Saya minum enfamama dr mngandung smpai skrg baby dh nak masuk 3bln. Sbb susu tu sesuai utk ibu hamil & menyusu. Susu ni pun xterlalu manis.

4y ago

Dua2 suka.. Vanila & choc.. Hehe

Saya ada 2 kotak susu anmum ? Sis nak ke sebab saya tak minum dah saya tukarkan minum susu everyday punya🤗🤗

4y ago

Boleh bagi no whatsapp tak sis🤗

Apa2 susu pun okay as long as it does not contain sugar. 😌

Saya minum susu fernleaf yg full cream punya.

Sgt2 patut d minum.. Sy minum frisomum gold

Ni bgus..boleh google dlu kebaikan nye..

susu biasa pn blh sis..👌👌

Saya dulu minum enfamama

4y ago

Sama 🤗

Sye minum anmum