Pjj and pregnant

Boleh bagi semangat untuk saya? Saya pjj dengan suami Tapi bukanlah jauh sangat, cuma kerja suami berat dan kalau nak ulang alik kesian suami keletihan. Risau jadi apa2 dalam perjalanan pulang So faham2 jela, nak reply whatsApp pun susah juga Kerja berat, rehat tu mmg betul2 rehat Waktu pregnant ni emosi saya cepat sgt terasa Sikit2 nangis, teringat je menangis Tengok orang lain dengan suami pun rasa sedih Boleh ibu2 atau bakal2 ibu atau isteri2 yg sedang pjj share dengan saya, macam mana nak handle emosi? Saya risau kalau selalu menangis, anak lahir nanti kuat nangis jugak 🥲 org kata lah mcm tu...

25 Balas

saya macam awak. mengandung dan pjj. hari ke 5 lepas nikah, suami terus balik negeri. semoga sis sentiasa kuat ye. kita kuat sama sama demi anak dan suami. :)

samalah sis..sya sjak preggy bru 3 kali jmpa... ni pun bulan depan dah due... tak jumpa2 lg... ☺️☺️☺️ dari 1weeks smpailah skrg...jrg jumpa.

dulu xde ank lgi oklh.. skrg kn awk dh prgnt tkkn suami pun xde feeling yg samakn.. should be excited what.. buat vc 5minit apalah sgt..

sy pun pjj gn husband, skarang kat kg tengah tggu due bersalin, fokus diri sndiri untuk bersalin jangan stress pikir benda yg bukan2 .

mostly pjj time pregnant. currently saya pjj dgn husband time pantang. semoga ibu2 yg pjj dgn husband tabah & kuat.