CONFUSE

boleh bagi jawapan untuk saya tak? ni ruam panas or ekzema ye? sekarang bila pegang kulit muka dia kasar sangat

CONFUSE
7 Balas

Sapu herbal blend shaklee inshaAllah 2 3 hari lepas tu elok. Cust sy, muka baby dia sampai luka, sapu herbal blend hari ke 5 elok dah😍happy sangat sy rasa sbb dpt tolong baby tu💞

ruam panas kot , biasee baby peluh tak mandi ke ape die jadi ruam panas .

Sapu hazeline snow..sapu nipis je..stiap kli lpas mndy..inshaallah hilang..

4y ago

Sekarang ada jual lagi ke? Kat mana boleh dapat?

Snap pic pakai flash ke.. ala cian.. terkezut budak..

kulit dia jadi kering ke? breastfeeding ke formula?

Macam ruam. Better ke hospital untuk kepastian.

Mungkin eczema. Give probiotics