ruam susu or ekzema

Hi mommies. Nk tanya ni ruam susu or ekzema. Mula ada bintik2. Pastu bintik2 tu hilang tapi kulit dia jadi kering n menggelupas. Kadang nampak merah, kadang tak. Sye sapu sudocrem tu bintik tu hilang. Sorry, first mom ?

ruam susu or ekzema
2 Balas

Sama lah ngan baby saya.skrg dh umur 2 bulan..kulit still mcm tu

4y ago

Alhmdulillah bby dah okay. Bwk g swasta, doktor kata ekzema. Guna krim ezzera smpai skrg bila timbul merah. Alhmdulillah serasi.

up

4y ago

Hi. Alhmdulillah dh okay. Bawk jumpa doktor, doktor kata ekzema. Pakai krim ezzera. Pakai smpai sekarang bila ada ruam naik.