Menu makanan

Boleh bagi cadangan menu atau lauk apa yg boleh diberi untuk anak berumur setahun tp takde gigi lagi.

4 Balas

Sy buatkan anak bubur campur ayam atau ikan lepas tu sayur...nanti blend hancurkan bubur tu sebab takut anak susah nak telan pulak kalau kasar sangat..bila masa terluang bagi anak buah yang lembik

Anak sy dlu da start mkn kasar skit even takde gg masa 1y. Tp depen pd Anak juga lah penerimaan dia cm mana. Nasi lembik dgn sup sayur, spagethi

Bole buat nasi lembut sup ayam carrot kentang...lenyek2 nasi bg dia makan...cpt berisi anak...

Boleh join group happy baby food malaysia, dekat situ macam mcm resipi ade