Menu Tgh Malam

Salam hai mommies... Nak tanya. Apa menu yg mommies makan klu lapar tgh malam? Sy jenis auto lapar setiap pkl 10 mlm. Lauk dinner mmg x tertelan lagi2 skrg sy dh start x suka bau masakan. Besok plan nk beli brg dapur, kotla ada idea dr mommies yg sy rs boleh try, besok boleh terus.Tqia! 😘

4 Balas

Tgh malam ambil makanan ringan je. Buah buahan, salad, oat, roti dgn susu, yogurt or kacang pun ok. Ikut la mana yg kena dengan tekak

2y ago

Tq banyak2 sis ideanya! 😉

mnum susu + roti bkar or biskut Jacobs je. sbb dh tgh mlm kn. mkn alas perut je

2y ago

Roti bakar! Good idea sis! Tq banyak2. Kena p cari toaster hrni 😂

Oat bancuh dengan susu and letak buah 😋

2y ago

Wow! meriah sis. Mcm2 kekacang ada dlm ni 😍

buat roti bakar pun ok..

2y ago

buat roti bakar dgn scramble egg lg surr..hahahahaha dap dap