Share menu sarapan bayi

Ibu2.. Boleh ke share menu sarapan yang sesuai utk baby 9m+ . Selalu tgk kat google tak banyak sangat. Saya takde medsos macam fb or tiktok. Sbb kdg2 buntu nak masak apa tuk baby 😂 Biasa menu sarapan lain dgn makan tghari & malam. Kalau ada yg sudi share boleh la ye menu sarapan..

2 Balas

Dalam TAP ni ada share recipe jugak mommy. YouTube pun ada untuk future reference awak. Saya selalu search kat Google jugak. Banyak resipi menarik dan senang. Saya share breakfast menu anak saya ya. Ini antaranya - Savory/sweet pancake/waffle - Oat+yogurt+fruits - Fried rice - Carbonara/Fried Pasta - Mashed avocado+chicken shredded

1mo ago

Most welcome😊 Cuba awak scrolling lagi, mesti ada resipi yang memikat hati awak hehe