Siapa Kata Tak Boleh Makan Durian Semasa Hamil & Lepas Bersalin?

15 Balas

Kelakar pulak baca komen2..sblm ni ramai je tanya..teringin smpai nk ngs la.,mengidam la..tp bila sis ni share ramai plak yg nak bash..dia share je bg mjawab soalan ibu2 “first time” tu..based on valid article..bkn dia buat article sendri pun..sape yg da baca nk makan atau tak atas diri masing2 la..adoila..sory to say la kita ni org melayu byk sangat pantang..bila i tgk kwn2 yg bgsa lain depa xde apa pantang pun mcm kita..