morning sickness

Bole tak bntu mcm mne nk bg ilang morning sickness ni... Sy xthan ble nk wt kje didpur msti muntah truk.. sy smpai xbole wt kje.. kdang-ii bdan jd pns aje.. ad tak tips yg bole bantu ilang dri alahan morning sickness ni

1 Balas

Hanya masa ja yg boleh hilangkan morning sickness tu sis. Saya dah masuk 16 weeks baru morning sickness hilang. Lps tu,makan mcm tak ingat dunia. Selera lain macam.Now, 30 weeks dtg lg pedih ulu hati. Selera makan pun kurang sedikit.