Cara untuk hilangkan kencing kotor...bole bagi cadagan tak dan hilangkan keputihan semasa hamil ,,

Bole share yak

7 Balas

Minum air masak bnyk2. Seluar dalam pakai jenis cotton, kalau basah atau kotor terus tukar. Boleh pakai pantyliner juga tpi pilih yang unscented. (Tiada wangian.) Kalau basah tukar terus. Cuci vagina guna air ja, tak payah pakai sabun semua. Merosakkan PH vagina saja. Kalau cuci tu, cuci di luar ja, tak payah nak meruang semua. Tak baik utk kesihatan vagina. Vagina ada sistem pembersihan nya sendiri di dalam jadi jgn diganggu, sis bersihkan di luar vagina ja.

Kencing kotor blh minum air masak byk..jgn thn kencing amal air bali..keputihan mkn yogurt..ritu kne gak mnm air bali boe hr dh ok..n seterusny ok🤭 kncg ktor sbb takut mnm air penat g toilet🤣🤣 nurse cek kotor..nsb xsakit..denga kotor je dh seram..tobat mnm byk terus🤭

amal minum air barli tanpa gula. saya setiap kali ada appointment kt kk, mmg sy konsisten minum. alhamdulillah so far urine xde masalah

Time mengandung ni kena lebihkan minum air masak .. jgn duk bedal air manis lah ape lah..

Banyakkan minum air masak, kurangkan air manis..

minum air masak byk2x.

minum air barli