Just wanna share

Bnyk nya makan hati dgn suami.. Sngt² terasa sampau rasa mcm dah kering air mata dah kering air liur meluah.tpi satu pun xpeduli .. Yes i admit ad jgk salah silap i .. Tpi entah .. Asal tngk ank kwn sakit terus call tnya kabar itu ini .sedangkan ank sdiri demam, batuk selsema xde pun nk amik tahu.. Klau jer org call mtk tlg, terus on tanpa dalih, tpi bila bini mtk tlg, YaAllah mkn hati pon blum tentu di tlg.. Sy dh 2minggu demam btuk selsema .xde nk amik tahu, bila hrini mak mertua demam terus melawat, mak mtk air klapa terus pnjat, dlm masa yg sama sy menahan sakit kepala yg teramat.. Tpi sy sakit dy bt donno je .. Bila dh teruk sy mkn hati sy senyap diam . Bru nk cari ubat nk sruh sy mkn .. Seyez sedih sngt

2 Balas

sis berbincang semula dgn suami tanpa compare dgn org lain .. dgn cara baik untuk memahami satu sama lain

cuba bincang dgn suami apa mslh dia