Anak tantrum

Assalammualaikum, heloo mommies.. Nk tnya klau ank tantrum apa perlu d buat erh..tuk redakan tantrum dy tu.. Kkdang sy puas pujuk tpi xnak diam jgk..jdiny sy biarkan je dy sndri..tpi kkdng rsa xsmpi hati pla tngo dy mcm tu.. Masa mkn pun mcm tu.. Bla dy sruh mkn, mengamuk nngis pla dy.. Kekadang angin jgk la sy, sbb xthn kdaan mcm tu.. Apa ptut sy buat ye ##pleasehelp #bantusharing

2 Balas

Baby umur berapa? Die tantrum sbb apa? Let him/ her be that way. Kalau die nangis, biarkn saja die nangis sampai baby puas nangis. Nnt die akan stop sendiri. Tp kalau lama sgt nangis tu sampai berjam2, kena check apa x kena la. Kena knl pasti juga knape anak tantrum.

2y ago

ok baik..nnt sy cuba buat mcm tu

2y ago

😊👍