bayi tak nak makan

blh tak.kongsikan ... apa masalh byi sy 9bln xnak mkn..mkn je mcm nk muntah..pksa2 ngis..sapa blh tlg sy? buntu dah..selalu dia mkn 3x shari dlm bekas 4oz tu.. dia baru baik demam..tpi still sama xnak mkn..dh admit wad..tpi still tak nak makan

1 Balas

mgkin dia tengah tumbuh gigi. gusi sakit dan gatal. cuba check kat gusi ada tumbuh gigi ke tak. smntara tak nak mkn, tambahkan penyusuan spt biasa supaya baby tak lapar dan dehidrasi.