sakit

Blh tnya x ? Knp sy kerap rasa sakit perut yang amat. Kdg rsa mcm nk buang air bsr tp sbnrnya x . Perut sy dh 2 hr skit yg amat. Mnyucuk2.. Ckp dgn doc msa check up doc ckp mybe sbb bby nk bsr. Tp xkn lah 2 3 hr skit. Nk knaa rujuj klinik lg ke ?

6 Balas

Sy pn... Sblm ni sakit je perut... Tp bile masuk tndas tk nk lak dye buang... Skrg ni lain pulak... Sakit mcm senggugut... Tetbe bisa.. Tp dtgnye skjp2... Kncing tu jgn ckp la... Kerap sgt... 10 ke 15mnt msti nk membuang...