Kehamilan 4w4d

Assalamualaikum TAP...sy nk tny nrmal ke?? upt sy positif tp g klinik doc ckp negatif...doc ckp mybe kehamilan br lg.. sape ad pengalaman tlg share skit.. #firstbaby

Kehamilan 4w4d
9 Balas

in shaa Allah,maybe masih terlalu awl,tu yg masih samar2..sy test upt time tu around 5w,pn line sgt blur mcm dlm pic,g klinik cek positif doc kata tp scan still x nmpk apa.after 2 w,scan alhamdulillah dh nampak kantung,n ada baby siap dgn degupan jantung.alhamdulillah syukur sgt2,susah ati dh time doc kata x nampak apa lgsg,tp test urine positif..

4y ago

alhamdulillah...smoge ad rzki sy

in sya Allah ada rezeki tuh... mgkn awal test.. hr tuh sy test upt lam tempoh 4w.. mmg xnmpk.. tp masuk 5w check smla alhamdulillah double line.

kalau samar memang doc akn ckp mcm tu.. tggu lagi smnggu dua lagi sis check lgi ya..dh terang bru pegi check klinik lagi😊

Tak confirm positif pun kalau line sangat3 samar macam ni. Repeat upt lagi. Dah terang betul baru pergi klinik confirmkan

4y ago

terima kasih...doakan utk sy ye

Kalau tanya saya, saya nampak 2 line. Tapi samar. Seeloknya repeatin two weeks.

Period awk dah lewat brapa hari? Smoga ada rezeki. Nnt cek lagi

InsyaAllah ada rezeki sis.. aamiin

4y ago

in shaa allah aamiin...tq sis

InshaAllah ada rezeki awk Aamiin

mcm tknmpk double line je ni

4y ago

yeke...in shaa allah aamiin..tq awak