sakit

Blh tnya x ? Knp sy kerap rasa sakit perut yang amat. Kdg rsa mcm nk buang air bsr tp sbnrnya x . Perut sy dh 2 hr skit yg amat. Mnyucuk2.. Ckp dgn doc msa check up doc ckp mybe sbb bby nk bsr. Tp xkn lah 2 3 hr skit. Nk knaa rujuj klinik lg ke ?

6 Balas

Sakit kt bhgian mana? Sy pernah kena sakit mcm dicubit. Consult dgn doktor swasta, doktor ckp sbb baby tarik zat dr otot perut. Sbb tu rse sakit.

4y ago

Depends klinik. Klinik yg sy pergi ni dlm rm25. Kt shah alam. Klinik ajwa.