Upt line samar

Blh prcya ke upt strip mcm ni klau naik samar? Sye cek sbb bdan tak sihat je.. sbb tiap kli preggy rsa lemas demam bdan penat

Upt line samar
13 Balas

kalau tak smpai brapa minit ada line ni mksud masi awal lg tpi kalau da berejam mmg akan kluar line kmungkinan evap ya... cuba lg test esok pagi sbb kepekatan hcg mninggal stiap 24 jam

1y ago

sy punya masa 4 weeks 🥰

Tahniah sis.confirm pregnant ni..line akan naik terang lepas 5-8 hari late period.start sini kalau boleh jangan buat kerja berat ya…kandungan nak membesar dan kuat❤️

Saya selama ni mmg guna upt ni & tak pernah scam saya. Cuma saya punya samar lagi terang even late period 2 hari

1y ago

Ptg tdi line tmbh terang mcm ni

Try guna clear blue sis. Nampak mcm evap line ni. Sis nampak line pink atau kelabu ye kalau tgk depan2?

1y ago

Ptg td line jd mcm ni

sy mula² pn guna strip ni, Alhamdulillah betul² +ve, nnti sis cek lg guna upt brand lain

Saya selama ni mmg guna strip ni & tak pernah scam saya. Cuma saya punya samar tu lagi terang

1y ago

Ptg td test line mcm ni

1st check upt masa 9hari tak period and dah 7week dah😅😂Pakai dip n Tell je

try lgi nt sis 2-3 hri sbb mcm +ve test pling bgus kencing pertama bgun pagi

delay period berapa hari da sis..btw tahniah positif da tu

Sis ada repeat test upt ke? Ada update pape?