Ape beza upt strip dgn cassete

Salam ibu2 yg tgh ttc.. ada beza ke strip dgn cassete? Sbb sy cek yg strip dpt line samar.. Cek pkai cassete pla jd negatif.. Knp ye

3 Balas

beza dia pada brand rasanya, tak kisah jenis mcm mana pun. takat ni yg betul2 recommended brand clearblue dan dip n tell je. kalau nak beli yg murah2 di shopee, cuba sis beli dari seller @norsinaryahaya. UPT dan OPK dia takat ni saya guna elok. tak pernah naik samar kalau betul tak pregnant, kalau samar2 tu lepas few days repeat test memang terang, memang betul pregnant.

Kalau cassete beli dlm shopee mmg byk yg scam sis. Kalau boleh repeat test upt pakai brand dip & tell atau pakai clear blue. Mmg recommended sangattt !!

lebih baik pakai brand dip n tell