Clearblue ni ada line samar, adakah hamil?

Guna upt casset ada line samar, guna clearblue strip pun ada line samar. Positif atau tak ye?

Clearblue ni ada line samar, adakah hamil?
8 Balas

Hai sis,, saya tahu post ni dah lama.. Jadi macam mna?? sis mengandung tak?? sbb sya pun sama juga macam sis skrg,,tngh mengalami.. Jdi nak kepastian supaya saya tak mengharap dngn keputusan clearblue yg baru saya test..

Clear blue sangat accurate. Kalau memang terbukti ada line, maksudnya pregnant. Even chemical pregnancy. Selalunya tunggu la sampai period missed lebih dari 2 minggu baru check. Tu baru betul accurate.

belah kiri tu, line '+' adalah pregnant. if line '-' sahaja, not pregnant. Refer pada contoh gambar line pregnant/not pregnant tu

tggu bbrpa hari lagi baru cek smula.. slalunya test akan makin terang klu btul2 prgnant

clearblue kan sllunya accurate dan xmenipu..tahniah

11mo ago

tp ni negTive

better guna clear blue digital. lebih tepat

sy nampak 1 line je

1 line je