Teringin sngt mau mkn durian

Bleh kh mkn durian sya skrng mngndung mau msuk 6bulan tpi teringin sngt mau mkn tpi itu la tkut mau mkn bru anak pertama jdi ragu² mau mkn tkut ada apa² jdi ermmm?🥺🥺

15 Balas

kalau takut takut sis jamah dulu seulas dua. If malam tu okey esok makan lagi. Saya masa first makan durian time preggy takut juga. Try seulas. Esok nya makan lagi 3 4 ulas. Pastu lepas makan minum air kat pangsa dia baca selawat tiga kali. Insyallah okey

3y ago

iya mmng tkut sis sbb bru anak first sbb tu tkut² mkn ni🥺