Pengalaman tumpah darah & hosp Klang .

Bleeding kol 9.30 + perut cramp . Xleh gerak banyak .Sampai hosp kol 10 . Tapi awal² nurse dh cakap katil xde kena tunggu 12-28jam . Ok xpe sbb rasa macam x nak pun masuk ward . Nk jumpa dr je. Tanya balik jumpa dr je boleh . Dia kata lama tunggu 2-4jam . Ok laa tunggu punya tunggu . Sampai darah pun dh slowly kering pastu sakit pun dh makin hilang . 4pagi baru dia panggil jumpa dr . Scan . Dr kata baby ok . Kedudukan pun ok . Pastu dia check rahim pun on xde luka . Katanya first trimester memang 20% darah akan keluar . maybe tu 20% darah yg keluar dri badan . And dia kata boleh balik and monitor sendiri darah tu . Kalau penuh 2pad baru dtg balik. Lega dengar . Kite nak jumpa dr je . Tapi tu laaa . Malam dr sorang je . Alhamdulillah kol 5 settle semua .

1 Balas

huih lamanya nunggu ya. sure penat duk atas kerusi tu. alhamdulillah, nasib baby takde apa2

2y ago

sangat penat . lama sgt . dia kata malam dr sorang je .