36 weeks sakit memulas

Hi, nak tanya. Ada sesiapa pernah rasa sakit macam memulas? Dia rasa sakit tu macam kat tengah tengah perut. Dia rasa sakit memulas gitu je pastu stop. Ulang balik setiap 20-30minit. Lepastu sakit balik. Still boleh tahan and baby pun gerak ok. Takde rasa sakit sampai belakang ke apa. Memulas pun macam 5 saat je. Boleh share pengalaman? Anak first ni 🙏🏻

1 Balas

gstrik kot

1y ago

Saya pun rasa macam tu. Sebab saya perasan saya kerap makan pedas and lepas sakit macam tu terus saya cirit. Huhu. Terima kasih sudi jawab. 🥲