Sebelum bekerja dari rumah, macam manakah majikan anda membenarkan anda untuk memenuhi keperluan menyusu anda?

Undi sekarang. Keputusan akan dikongsi sewaktu Minggu Penyusuan Badan pada bulan Ogos.
Voice your Opinion
Majikan saya menyediakan bilik penyusuan susu ibu yang mencukupi
Majikan saya menyediakan kemudahan fasiliti yang juga membolehkan saya mengepam susu badan dan yang juga berfungsi sebagai bilik solat, bilik rehat dan sebagainya.
Majikan saya tidak menyediakan bilik penyusuan susu ibu, saya terpaksa pergi ke tempat lain untuk mengepam susu badan.

600 respon

7 Balas

Semasa waktu saya bekerja mommy yang ingin mengepam akan pergi ke surau untuk pam susu.

Majikan sediakan bilik khas untuk ibu Menyusu

ada ruang yang terjamin privasi

Belum bekerja lagi sebenarnya

i am not working at all

majikan sedia bilik

xbekerja