Rasa kuat baby kick

Bile baring dalam keadaan mengiring ke kiri atau kanan mesti akan rasa baby tendang. Bile baring telentang ade rase jugak baby tendang tapi tak sekuat baring dalam keadaan mengiring. Bende tu memang normal ke ?

11 Balas

Normal.. ruang baby dgn air ketuban tu awal2 ni ikut posisi kita.. nt dh naik trimester, dah sempit ssh sikit nak rasa gerak dia tu

Tiap kali dia kick jgn lupa kira tau. Sbb da ada kes patient tak kira lgsg tau2 baby da tkde seminggu dlm perut.

Sy pn klw nak rsa tndgn bby, sy baring mngiring😂. Knfm rsa . Klw telentang atau dduk2 relax, x rsa plk. #19w

Sama sis ,bila mengiring kiri kanan kemain dia tendang . Bila telentang dia kick macam angin je rasa 😂

Normal..sy pun rasa mcm tu bila mengiring ke kiri atau kanan rasa kuat tendangan baby 🥰

dh berapa minggu? sy 18 minggu baru rasa. ingat ke angin. heheheh. first bby mana kita tau mcm mna rasa dia

10mo ago

26 week sis

Normal. Baby rasa sempit sikit bila kita mengiring tu yg dia tendang

normal sis, bgus lah tu dia main tendang2 aktiff sihatt

normal saya pon mcm tu,🤭🤭

Sy pun selalu rasa mcm tu