baring telentang

nak tanya boleh ke kalau kita tidur telentang? sebab kalau tidur mengiring kiri atau kanan mesti baby tendang2 bergerak risau dia tak selesa

2 Balas

Hai. Kalau sekejap boleh tapi tak boleh lama² masa hamil berat baby boleh effect tulang belakang mommy. So sebab tu tak disarankan tidur terlentang sangat.

ikot keselesaan sis...sy seimbngkn..kjp kanan kjp kiri..bile trlntang die menonjol hahaha...bile ngiring die tndng smpai sisi perut rse