Takut tapi excited

Bile bace pengalaman orang melahirkan anak ni rase seram je sebab kite pun akan lalui bende yang same. Husband cakap jangan lah bace kalau tak nanti lagi rase takut nak bersalin. Tapi saye ni suke pulak bace pengalaman2 orang 😂 Die rase macam takut tapi dalam mase yang same excited nak tahu macam mane.

18 Balas

da bapa week da?, saya dulu pun mcm tuh juga ,lepas tuh tau pula kena czer. lagi takut time tuh. tapi rupanya biasa je. tipu la kalau tak rasa sakit, tapi bila da rasa pengalaman tuh duk rasa normal takut lagi .

bykkn tgk utube sis.. lg2 artis bsalin.. rse mcm xde pape je.. hilg rse neves.. tgk jgak org share pngalaman bsalin normal, czer.. atleast kte bley expect somethg..

sy pun sama suka baca pengalaman org.. bagus jgk sebenarnya sbb dari situ kita blh tahu byk procedure dan proses bersalin.. boleh prepare..

saya pun suka bc pgalaman orang. Dari ank first cmtu. bc teknik pernafasan. sedikit sebanyak boleh apply.

Saya masa pregnant anak pertama takde langsung follow cerita2 pasal pregnancy atau beranak. 😂

Nk share, uolls boleh tgk insta kaklong eja ni.. banyak ilmu dia bg free..

1y ago

eja confinement lady ke

okay bru nampak bila tekan gmbr hehe

kan....😆😆😆