Awal kehamilan

Bilaa tau awal kehamilan lepas berape minggu untuk jumpa ke doctor.#ingintahu

8 Balas

Jika puan ibu hamil berisiko, terus je jumpa doktor. Saya ibu hamil usia lanjut 😁, upt +ve dan ada spotting , kami terus ke klinik swasta buat pengesahan awal kehamilan dan doktor yg sahkan kandungan saya 4 weeks . Saya tak reti kira. 😅Doktor nasihatkan saya buka pink awal. Saya pilih KK utk buka buku pink, bgtau nasihat doktor swasta tu, KK minta sy dtg ke KK keesokannya utk buka buku pink. Yg berisiko, lg cepat dpt pantauan lg bagus.

1y ago

Sama-sama