scan details

Bila ya sesuai utk buat scan details ? kerajaan ada buat tak utk kite ? kalau ada , bila ya dia akan buat thankyou

7 Balas

Sy buat detail scan dkt swasta, pakej 2D sekali dgn 3D dan 4D masa 21 weeks. Alhamdulillah semua nmpk jelas kecuali bahagian muka mcm isi tk terlalu terbentuk lg kata sonographer. Disarankan buat details scan 24 weeks ke atas klu nk nmpk elok semua. Ni dr sonographer yg scan sy tempoh hari.