Details scan +5D

Bila waktu sesuai buat details scan + 5D?. Takut buat awal gambar tak cantik dan tak jelas

2 Balas

nak cantik 20w-25w utk details, sbb bby tak terlalu kecil dan tak terlalu besar, ruang dlm tu pun msih byk .. insyaAllah gmbar cantik .. tp utk 5d 30w ke atas pun boleh sis, sbb just nk tgk muka kn..

Details scan saya buat 20w.. punyalah susah nak pujuk baby.. lepas tu 5D doc recommend buat 28w tunggu baby dah tembam sikit