details scan

Salam mommies2....bila waktu paling sesuai utk buat details scan? Dan mmg kena buat di klinik2 swasta ye?atau di KK juga mnyediakan details scan? #first baby😁

2 Balas

KK xde jemah. Sila ke klinik swasta. For details scan, adviseable to go when you are at week 24. How much? Depend on where you go. But easily starts from 160 and above.

Klinik swasta

4y ago

Xwajib pon...kalau xbuat pon xpe..slalu org buat details scan ni utk detect takut bby ada kecacatan apa2