waktu sesuai

Bila wktu sesuai cuci bju bby ?umur brp week kandungan ya?

12 Balas

Saya buat awal2 puan. Sebabnya due saya canggah dengan time raya nanti. Risau tak sempat uruskan baju anak2 lain dengan baju baby lg. Tinggal nak packing sikit2

4y ago

Tq sis due sya puasa ni tp takut xsmpai😅

Saya masuk 30 weeks, dah start basuh pakaian bby ☺️ dah siap packing. Kain mama & papa nanti suru papa dia je yg packing 😆

4y ago

Hihi samala sis skrg sya nk 31 w da tu yg tnya 😁

Saya start survey n beli masuk kandungan masuk 6 bulan.. cuci siap2 n susun dalam beg.. 7 bulan standby dalam keta..

4y ago

Tq sis 😍

Lepas beli trs basuh,pastu simpan nti dah nak bersalin semua dah ready Biasa pregnant 7bln dah mula beli sikit2

Hye mommy..sye stat 7bln++ da siap mmbsoh. .da siap pack..8bln 2 mmg da tsedia semua nya. .🤗

4y ago

Wahh tq sis

Sy start cuci 28w utk packing msk dlm beg. Yg lain2 slow2 cuci bila ada masa

4y ago

Tq sis 😍

Ikot la sndiri nk basuh bile...takan tu pon nk tnye?

4y ago

Dari perkataanlah kita boleh tafsir perangai dan sikap orang tu. Dah ada anak pun akal otak pemikiran masih macam budak2. Lawak tul la.. 😏 heii.. Duniaa.. Duniaaa... 🤣🤣

Bila2 boleh sis selagi larat. Lepas tu dah boleh kemas2 baju.

4y ago

Ohh tak lama dah. Dah boleh beli sis 😁

Sy dpt je baju terus cuci. Lg awal dpt lg awal cuci.

4y ago

Hihi tq sis

Saya mula membasuh masa kandungan 30weeks..

4y ago

Wahh tq sis