Early Pregnancy

Bila waktu sesuai pergi scan ya?

Early Pregnancy
10 Balas

Saya scan masa 6 minggu. Alhamdulillah nampak baby and heartbeat tp ikut badan dan baby. Ada org 8 minggu baru nampak sbb tarikh persenyawaan lain2.

8 weeks ke atas baru blh dgr jantung baby 💕 doakan saya pula ya

Better pergi delay period sbln. 8 weeek mcmtu dh blh nampak jantung sis

masa terbaik 8 - 12 minggu. kalau gi awal sangat takut tak nampak apa

Saya 10 weeks baru pergi scan awak, tu pun nampak kecikkk sgt hehehe

macam sy tggu 2minggu lagi baru g scan baru nampk heartbeat

Lagi 2 minggu dah boleh pergi scan 😊

8 weeks keatas better pg scan...

seminggu dua lg blh pergi scan

Tggu lg 2 minggu ye