Bila waktu sesuai.

Bila waktu sesuai nak buat early scan, upt double line tapi line kedua cair sikit.. Suggest kan ibu2

6 Balas

kalau tny sy,dh thu hamil.doktor sy suruh p àwal2,nk thu kedudukn dlm rahim ke x..sbb pernah ada sejarah gugur..tp kebiasaanyer,sis p la bila kira2 dr tarikh pertama akhir period tu dh 2bulan..baru nampak seketul baby dan insyaAllah ada heart beat sekali waktu tu...

sy masa test upt nampak double line kabur, esoknya terus gi klinik scan utk double confirm. nampak 'dot' sikit, alhamdulillah hehe

Better pergi bila janggakan mengandung 8 weeks. Sbb nnt kalau pergi awal, risau kecewa je sbb tak nmpk sgt

sama macam saya. anyone boleh kongsi kan pendapat tak huhu

Tggu 11weeks. Sy scan 8w dlu nmpk kntung je.

8weeks tapi bergantung pada ibu tu jgk..