minta pendapat

bila waktu sesuai bagitau sedara mara yang kita pregnant ?

33 Balas

Terpulang pada awak dan suami. Saya & husband bagi tahu both of our parents masa 5 weeks.

Tak payah bagi tahu. Diorang tanya baru jawab. 😅 #saya suka rahsiakan kehamilan

sy dlu bgtw husben...mak..mil..lain2 ms perut dh start bsr dorang tw sndri

sye xdek bgtahu sedara mara pun. just bgtahu parents n parents in law je.

Bagitahu Family je yg penting … sedara mara tu x penting pon ..

tak perlu isytihar, bila dorg tnya je jawab simple..tutup citar.

tk bgitau pn...fmily jer tahu...announce bile dh brsalin jer

Tak bgtau sampai dorang nampak sendiri perut dah besar

buat surprise 🤣🤣🤣 tahu tahu beranak

sy beritahu bila baby dh ade heart beat..