Apa yang anda buat bila suami merajuk?
Voice your Opinion
Pujuk
Beli hadiah
Belanja makan
Lain-lain

6966 respon

101 Balas

suami sy kuat merajuk...jd sy sllu buat xtau je...xnk melayan..nanti makin merajuk jdnye🤣🤣nanti pelan2 suami dtg tanye sy x nak minta maaf ke buat die merajuk...wk2 tu baru sy pujuk die..minta maaf nak amik hati balik...🤭

X layan..end up dia ok sendiri...laki aku la...mmg jenis dia mcm tu..kalau ko pujuk,nanti dia jadi lagi x ok...biarkan dia,x lama pon...sejam dah ok..gelak gurau resling...hahaha

kalau merajuk bg dia big hug. 😂😂😂pstu ajak ank join geletek ayah ea..bhahahaa..knpem lepas tu ok..😆😆😂😂😂

Jealous nya, isteri2 yg boleh merajuk semula bila suami merajuk. Klau saya, saya tak berani. Sebab suami garang. 😬

Ni klo suami mejuk. Huh tunggul dia tunggu aq memujuk. Memang aq jenis ssh memujuk,melainkan kpda ank sndiri.

Geletek n gigit telinga suami😆😆kelemahan suami..asal sntuh bhgian telinga mesti trgelak kegelian #TAPactiveusers

Say sorry n after that bru i pujuk . Tpi kalau hal kecil mudah pujuk , Klau hal2 besar mkn masa . Nk pujuk 😅

suami jrng merajuk, selalunya dia akan diam je bila merajuk..nnt esk dia ok semula n dia bgtau lh knp dia merajuk

Jarang merajuk.. tpi kalau merajuk buat biasa je.. kejap lgi ok lah tu.. dia bwa ckp balik sendiri..

Dah kahwin kena turunkan ego 😀 Kadang2 lelaki pun nak dipujuk. Nak tak nak pujuk jela 😐