Apa yang anda buat bila suami merajuk?
Voice your Opinion
Pujuk
Beli hadiah
Belanja makan
Lain-lain

6970 respon

101 Balas

Buat xtau je... Spe suh merajuk... Buang ms je nk pujuk... Sbb dia pn xpujuk klu sy majuk...

Husband tak pernah merajuk, wife dia je selalu merajuk tp dia buat tak tahu je.. 😅

tak reti nak pujuk, tapi pujuk gitu ja then sembang bende lain dua² okay ja

Suami jnis x pndai merajuk. Klu xpuas hti, suami ckp slow2 ape yg die nak.

Buat xtahu n merajuk sekali😂😂 nnti dia yg dtg pujuk balik..hahaha

Dua2 sepi tanpa ayat.. Last skali suami sendiri yg bw bckp 🤣🤣🤣

Geletek dia sbb tu je kelemahan dia and akan buat dia gelak balik 😂

Biarkan dulu sampai reda. Rasa mcm xde merajuk je. Marah ada 😂😅

Merajuk balik. Nnti dy ok la balik 😁

firstly peluk.. tenangkn diri dia.. than bru pujuk pelan2😘😘