Pembawakan baby

Bila rasa pengsan2 ni dan pengsan je selalu ni akan kembali normal eh..Bila hilang semua ..nak buat keje pun susah..,?orang asyik mengata kita tak buat keje langsung tula jadi camni..Tapi saya da paksa daa..bila paksa saya rasa memudaratkan je..Rasa lebih teruk..saya risau ngan kandungan saya..,?badan saya begegar ..kenapa eh?

2 Balas

Biasa sy rasa2 nk pengsan ni sebab xckup energy/gula. Doc kata biasa untuk org prgnt. Pastikn makan yg cukup sblum buat apa2 keje. Kalau risau lgi better jumpa doc..

5y ago

Yeke..bukan hb low ke..tpi kat buku klinik hb ok..kalau kurang gula pula saya makan manis je..xtau laa kurang gula ke apa..

Emm...maksud pengsan2 ni sis mcm xsedar dri lelm ke cmne??

5y ago

Pengsan..rasa mcm nk pengsan tu..tpi x pitam..rasa lemah pastu jatuh padahal saya x buat keje pun..daa paksa ..kalau paksa terus pengsan