Perubahan Emosi Sewaktu Kehamilan

Bila pregnant ni memang tak dinafikan emosi kita tak stabil. Kadang tu, benda kecil pun boleh menangis teresak-esak. Siapa yang sama macam ni? Kalau ada cuba kongsikan!

Perubahan Emosi Sewaktu Kehamilan
28 Balas

nangis tak dapat ikut suami hntr kawan dia gi airport , laki kita tu da sampai ruma kawan kita paksa dia balik . last last dia balikkk pastu vc je kawan dia 🥹 baru je tadi berlakuuuuu HAHHAHAHAHA nangis sebab makanan alhamdulillah belum ada lagi walaupun da masuk 22 weeks