Perubahan Emosi Sewaktu Kehamilan

Bila pregnant ni memang tak dinafikan emosi kita tak stabil. Kadang tu, benda kecil pun boleh menangis teresak-esak. Siapa yang sama macam ni? Kalau ada cuba kongsikan!

Perubahan Emosi Sewaktu Kehamilan
28 Balas

sy ngis sebab aiskrim malaysia x beku elok sbb peti ais rosak. ngidam nk aiskrim malaysia bandung yg buat sndri. 2nd nges sbb nk mndi sungai tp sepupu asyik kejap jd kejap x jd fake hope. ngidam nk mndi sungai nk rendam2 dlm air dh berbulan2. so nges mcm budak2 hahahaha. xleh kawal. lepastu nges sbb nk perangat roti flost my fav tp terlebih terhangit and jd keras. dh lh sedap mayonis yg dlm roti tu hahahahaha.

4mo ago

betullah. saya pulak xdapat mkn laksa. laksa habis. pada hal kedai tu dok depan rumah ja. bertahun tinggal X pernah pun teringin mkn.teruk teresak² nangis hubby pujuk kata xde rezeki lah tu. esk dtg pulak. xmau dahh jadinya. bila ingat balik huduhnya perangai... hihiii. saya dah 27hari berpantang. sekarang pun emosi tu masih ada. jangan dilayankan sgt.