Shopping barang baby

Bila mommies semua start beli barang baby? Is 14 weeks still early? Usually berapa bulan baru start? Ada orang tua cakap beli barang baby awal tak elok. Tapi kalau beli sekali banyak, duit tu rasa macam air pula. Barang pertama yang mommies beli dulu apa? Cuba share sikit hehe

34 Balas

Sy baru masuk 6 bulan, semalam baru p beli. Dah buat list siap² sblm shopping. Beli yg bebetul penting je dulu. almost RM200 jugak habis. Tu pon penat sakit pinggang weii hahah. Kalau beli lewat² nty badan kite pon semput dah xlarat jalan byk. So beli awal 5 month above tu ok dahh !